Bas si se raspisao. Ja uzeo capital one platinum,
ali ne kapiram kako da je povezem sa checkin acc ili sa credit acc kod bank of america.
Tj uspeo sam da povezem samo deo, mogu da placam ovom capital one i da na kraju perioda prebacim novac sa checking acc iz bank of america na credit acc u capital one.
Ali ne kapiram kako da prebacim npr novac sa kreditne kartice capital one na checking acc u bank of america. Nzm da li je uopste moguce.
Uglavnom meni ova igra sa kreditnim karticama nije bas cool ako ne zaradjujes puno, jer trebas potrositi brdo para da bi dobio nesto nazad
Ako mozes objasniti kako funkcionisu ti poeni na karticama i milje, ja sam citao nesto ali nisam bas skapirao kako to sve ide... Ako sam te dobro razumeo ti si uzeo delta credit card i samim tim sto si odobren otplatio si let do evrope? Mislim da nisam lepo skapirao, ali ako je tako zvuci nestvarno. Btw kakav ti je kreditni skor, jer za kratko vreme si nakupio mnogo hard inquries
Edit : takodje ja sam na ovoj bank of america cash rewards par puta dizao po 50ak dolara tog cash backa, jedina pogodnost koju sam iskoristio sa kreditnim karticama. Sad cekam da vidim da li sam odobren za chase freedom unlimited , imaju dobru ponudu, ako potrosis 500 za 3 meseca dobijes 200 nazad
|