Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 23.08.2020, 20:13
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Manrika Prikaz poruke
Ja sam blizu 35000,349**.Imajte na umu da prema Britu ima oko 55000 brojeva za Evropu a 2018-e je bilo oko 40000 čini mi se.Znači 15000 više brojeva nego te godine.Takodje on je rekao da je to low estimate,znači možda ih ima i više a on taj broj tvrdi jer su mu se javljali ljudi sa tim brojevima(sad dal su mu slali notifikacije sa brojevima da su izvučeni i tako prezentovali najveći broj,ili samo pisali brojeve na youtube ili blog,ne znam).Takodje,Kirgistan spada pod Evropu,ne znam kako ali to je manje oko 2500 čini mi se i plus deli se za oko 5000 viza više nego 2018-e.Ja mislim da su parametri koje treba uzeti u obzir.
Takodje,imam neku ludu misao u glavi a da pobedi Tramp.Ne ukine lutriju zbog previranja u kongresu,već nas pusti da završimo.Svi banovi sem bana na imigraciju ostanu.Niko iz Šengena ne može da ide u Ameriku i tamo ne rade ambasade sem kod nas i za nas ne važi travel ban.I onda svi brojevi budu current ali zbog bana na Šengen pozovu nas iz Srbije i još par zemalja iz Evrope.Al bi to bilo jednom da Ameri budu na našoj strani.
Plan ti je vaistinu lud prakticno neostvariv u praksi