Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 26.08.2020, 14:31
marko1995 marko1995 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 18.10.2017
US lokacija: Chicago
YU lokacija: BiH
Angry

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Manrika Prikaz poruke
Bolje da me uopšte nisu ni izvlačili,bar bi mi bila mirna glava.Strašno.Ja sam zbog ove glupe lutrije odustao od sigurnog posla u Evropi i još sam sebi sredio radnu dozvolu i sve legalno a rekoh sebi,ajde bolje Amerika kad ono iz dana u dan sve gore i gore vesti.Cilj mi je bio da odem tamo i da radim per godina i da dobijem njihovo državljanstvo a posle mogu gde hoću u Evropu a onda ova šugava lutrija i sva ova negativna saznanja.Nisam do skora imao vremena od posla da se pravovremeno informišem,tek sad vidim da nemam nikakve šanse.Ništa,sledeće godine opet neka evropska zemlja i sve u krug.
Drug nemoj tako dug je ovo proces ko zna sta se moze dogoditi... Mozda ove godine KCC bude super brz pri obradi i zakazivanju... Svaka godina je godina za sebe i stvarno ti niko nista ne moze garantovati. Kao i sto pise kada te izvuku niko ti ne garantuje da ces dobiti vizu...
Ganjaj sebi sta si naumio a ovo prati pomno i nadaj se pa sta bude bice Tebi je najlakse taj posao u EU ostaviti ako bi bio zakazan... Nema potrebe da zivot stane zbog iscekivanja lutrije.
DS-260: 20-Mar-2020
Poslani dokumenti: 21-Mar-2020
Reply With Quote