View Single Post
Staro 05.09.2020, 01:36
Aleksandar381 Aleksandar381 je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89 Prikaz poruke
Izašla presuda. Ako sam dobro ukapirao sudija nije još uvek ni privremeno, ni trajno poništio EO. Takođe, opet, ako sam dobro ukapirao, što se dv2020 tiče, nije doneo nikakvu odluku vezanu za produživanje roka izdavanja, to bi trebalo da uradi 25. septembra. Nisam siguran, ali rekao bih da se to odnosi na one koji su tužili pojedinačno tj. imenom i prezimenom. Nadam se da grešim i da će produžiti svima rok, ili bar onima kojima je intervju bio zakazan pa otkazan, kao i onima koji su bili spremni za zakazivanje (obrađen ds260 i dokumenta). U svakom slučaju, čeka se da advokati detaljnije rastumače odluku.
prateci ceo sucaj od pocetka jula, mogu reci da je skoro sve tacno, ali se nadam, kao svo ovo vreme, da ima jos nade sto se tice produzenja roka (25 septembra ce biti revizija i izvestaj sta je uradjeno) inace ja sam jedan od parova koje ste spominjali na forumu da su u tuzbi iz Srbije koji se nalazi imenom i prezimenom na tuzbi kod Curtis Morisona .Za sada se proces nastavlja a prednost imaju oni koji su imenom i prezimenom tu.
Reply With Quote