View Single Post
Staro 11.09.2020, 20:15
Aleksandar381 Aleksandar381 je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2019
Nepromenjeno

Pozdrav svima,

evo i ja da javim da sam danas dobio poziv iz ambasade moram da kazem da su bili izuzetno ljubazni, kao i svaki put do sad kad sam razgovarao sa njima, a bilo je dosta puta. Sve u svemu u toku nedelje treba da uradim lekarski i da im dostavim pasoše da bi izdali vize i to je to. Datum intervjua nemam pošto sam ga obavio još u martu.

Što se tiče nekih daljih procesuiranja slučajeva trebalo bi prvo da rade zakazane pa otkazane slučajeve, onima kojima su dokumenta obrađena i po svim informacijama na kraju će se raditi slučajevi koji su još u KCC tj u obradi, osim ako nisu imenovani tužioci, sad sve zavisi koliko će dobitnika stići na red.

Advokati su uspeli da zakažu za 14 Septembar sastanak sa sudijom gde će mu izložiti probleme koji su se pojavili do sad (šengen, verovatno i da neće stići svi na red, KCC, itd)

@BokaLunki nisam pisao moja iskustva sa intervjua, sve u svemu samo istina, iskrenost ne 99,9% nego 100% i biće sve ok. Sve se svodi uglavnom na proveru ds260 i davanje ako je potrebno dodatnog objašnjenja, i nekih planova za dalje.
I savet kupite dolare i njih nosite u ambasadu i platite.
Reply With Quote