View Single Post
Staro 21.09.2020, 14:30
West Coast West Coast je offline
Član

Datum prijave: 05.09.2020
Nepromenjeno

Viza stigla! Hvala svima koji su u prethodnom periodu podelili dosta korisnih informacija i svoje iskustvo. Cestitke dobitnicima!

Da napisem koje slovo o svom iskustvu u ambasadi...Prvo kontrola i provera od strane obezbedjenja, ne smete da unosite dosta stvari, sve ostaje u prvom delu, nakon intervjua ce vam biti vraceno. Sto se tice samog intervjua, najpre sam predao dokumenta uz par standardnih pitanja sta ste zavrsili, koliko je trajalo skolovanje, da li je redovno zavrseno, da li ste ziveli van Srbije, koga imate u Americi. Nakon placanja, sledi finalni deo, otisci, zakletva, pitanja sta ste radili nakon skolovanja, da li ste bili u Americi, da li ste se prvi put prijavili za vizu. Neizostaje naravno ljubaznost onih koji rade u ambasadi. Dobijem instrukcije da se pripremam za put pocetkom naredne godine i da ce mi viza biti poslata kroz par dana.

Vratim se kuci, sutradan rekoh da proverim status na ceac i vidim da sam odbijen. Nisam siguran na koji nacin da opisem kako sam se osecao u tom trenutku. Zovi ambasadu, salji mejlove. Ispostavilo se da je greska, sve je ispravljeno nakon par sati i status je bio Issued.

Dobro je, teraj dalje
Reply With Quote