View Single Post
Staro 05.10.2020, 18:47
slucajni_prolaznik slucajni_prolaznik je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.05.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik kdragan77 Prikaz poruke
Dosao sam u 40- im u ovu zemlju kasno je za bilo koje dodatno obrazovanje i gradjenje karijere u drugom pravcu .
Mislim da ipak mozes da pokusas bez ikakvog straha. Iznenadio bi se koliko zapravo mozes u odnosu na ostale u okruzenju, bez obzira na prethodno obrzovanje. Provereno! Po mom misljenju, posao elektricara je laksi, a bolje placen, mada treba biti pomocnik koju godinu, pa poloziti za licencu.

Citat:
Meni je bio cilj samo da dodjem u normalnu kolotecinu zivota
Do toga sam stigao jos u "prethodnom zivotu". I na kraju nisam izdrzao, a da ne probam "od nule".

Citat:
Prije svega zelio sam da kažem ljudima evo posla koji vam to moze pruziti bez dodatnog skolovanja i odricanja , cekanja i neizvijesnosti poslije. Neki ce skontati sta je pisac htio da kaže a neki ne ali dobro.
Potvrdjujem napisano. Ko god je vozio bilo sta godinama "kod nas" i dodje ovamo sigurno je mnogo bolji vozac, koji uz to nema problem ni sa paketima. Zapravo dolazis mnogo vise obucen/obrazovan, a da nisi ni svestan. Kada prvi put vidis vozace oko sebe kako voze, pomisli koliko se njih tek plasi "struje". A jos je samo "100 i kusur" volti...

Nego pisi nam malo u Union-u, kada si vec clan. Kako to zapravo izgleda? Platis claniranu i nema problema? Ima li vise sindikata? Moze li covek odavde do karijere u Union-u? Kako se bira rukovodstvo? Da li je predsednik sindikata i predsednik disciplinske komisije isti covek, itd... ?

P.S. Evo bas cekam paket i pratim "Follow My Delivery". Pa zasto levo, rodjo, tu si bio??? (mada znam sta je: iz nekog razloga neke od mapa nemaju moj broj kuce)
Reply With Quote