Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 13.10.2020, 07:58
caliboy caliboy je offline
Drug član

Datum prijave: 06.10.2020
US lokacija: San Diego
YU lokacija: Pozarevac
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Green Prikaz poruke
Pazim jer ne zelim da napravim neku banalnu gresku pri popunjavanju aplikacije.

Citao sam na internetu na nekim stranicama da su mnogi diskvalifikovani ( a da i ne znaju) jer nisu dobro i precizno popunjavali podatke i nisu dobre fotografije imali.
Mada nije mi jasno kako moze neko da bude diskvalifikovan a da pritom kada stisne dugme dobije i onaj registracioni broj i onaj tekst gde pise da je uspesno poslata prijava.

Mozda je i to samo spekulacija, na internetu ima i mnogo neistine.
Slazem se da postoje razne spekulacije na ovu temu. I ja sam citao svasta, i sto vise citas vise si sludjen. I ja sam se jedno vreme tripovao da sam diskvalifikovan jer sam pisao u polje "Middle name" ime oca. Mada nikada nisam saznao da li je to stvarno tako i bilo. Ove godine nisam pisao ime oca u to polje i supruga je izvucena.

Citao sam da su neki ljudi prolazili i sa starim fotografijama ali i da neki nisu i da sve zavisi od godine do godine i od osobe koja te obradjuje tamo u KCC-u ili gde vec...

Sve u svemu na nama je da obezbedimo nove fotografije da bismo izbegli problem. Fotografije imaju digitalne zapise koje nose u sebi o datumu kada su kreirane itd. Tako da se u potpunosti slazem sa tobom da treba povesti racuna o svakom detalju jer ovo je takva lutrija da greske koje mislis da su bezazlene mogu da ti naprave problem. Tako da maksimalan oprez.
Reply With Quote