Tema: Dv-2022
View Single Post
Staro 13.10.2020, 23:55
slucajni_prolaznik slucajni_prolaznik je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.05.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milan.cizla Prikaz poruke
Pozdrav drugari!

Malopre sam se prijavio za lutriju i tek na kraju sam proverio u detaljima slike da je rezolucija 800x800 pixela. Inace u toj fotografskoj radnji sam se slikao pre 4 godine kada sam otisao na J1 vizu i sasvim lagano je to proslo (ona je bila 600x600 pixela) i samo sam mahinalno skinuo sa mejla i bez provere ubacio na prijavu za lutriju. E sad ako neko zna neka mi pojasni da li je prihvatljiva i ta rezolucija ili mora izricito 600x600 pixela (da znam da li mogu da se nadam ili u startu sam uprskao). Ostalo na slici je sve ispostovano (velicina, propozicija slike...)

Koliko sam uspeo da nadjem za sliku:

Photo made by camera or phone - if you take a new digital image, it must meet the following specifications:
- Image File Format: The image must be in the Joint Photographic Experts Group (JPEG) format.
- Image File Size: The maximum image file size is 240 kilobytes (240 KB).
- Image Resolution Minimum acceptable dimensions are 600 pixels (width) x 600 and Dimensions: pixels (height).
- Image pixel dimensions must be in a square aspect ratio (meaning the height must be equal to the width).
- Image Color Depth: Image must be in color (24 bits per pixel). 24-bit black and white or 8-bit images will not be accepted.

Ako neko zna, bilo bi lepo da me dopuni (i ohrabri).

Puno srece svima koji su se prijavili
Rezolucija od 800x800 je veca od rezolucije 600x600, sto je iznad minimuma koji je 600x600, dakle bez brige.
Reply With Quote