Citat:
Prvobitno poslao korisnik milan.cizla
Pozdrav drugari!
Malopre sam se prijavio za lutriju i tek na kraju  sam proverio u detaljima slike da je rezolucija 800x800 pixela. Inace u toj fotografskoj radnji sam se slikao pre 4 godine kada sam otisao na J1 vizu i sasvim lagano je to proslo (ona je bila 600x600 pixela) i samo sam mahinalno skinuo sa mejla i bez provere ubacio na prijavu za lutriju. E sad ako neko zna neka mi pojasni da li je prihvatljiva i ta rezolucija ili mora izricito 600x600 pixela (da znam da li mogu da se nadam ili u startu sam uprskao). Ostalo na slici je sve ispostovano (velicina, propozicija slike...)
Koliko sam uspeo da nadjem za sliku:
Photo made by camera or phone - if you take a new digital image, it must meet the following specifications:
- Image File Format: The image must be in the Joint Photographic Experts Group (JPEG) format.
- Image File Size: The maximum image file size is 240 kilobytes (240 KB).
- Image Resolution Minimum acceptable dimensions are 600 pixels (width) x 600 and Dimensions: pixels (height).
- Image pixel dimensions must be in a square aspect ratio (meaning the height must be equal to the width).
- Image Color Depth: Image must be in color (24 bits per pixel). 24-bit black and white or 8-bit images will not be accepted.
Ako neko zna, bilo bi lepo da me dopuni (i ohrabri).
Puno srece svima koji su se prijavili 
|
Rezolucija od 800x800 je veca od rezolucije 600x600, sto je iznad minimuma koji je 600x600, dakle bez brige.