Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33
Ako ti fotografija u startu nije dovoljno dobra nemoj da uplacujes nista, jer ponekad se npr premala fotografija naprosto ne da dobro uraditi. Bolje da na kompjuteru pokrenes alat (aplikaciju) za podesavanje ili promenu velicine (photo converter/resizer) i tamo ukucas da ti izadje u pixelima 600x600 ALI pazi da ne propustis da ti ratio, odnosno merni odnos bude "as original" kako ti fotografija ne bi izasla iskrivljena, npr razvucene glave i slicno..Namestis ili proveris DPI da odgovara 300, eventualno izrezes (crop) da bude kvadrat jednakih strana i konvertujes.. Odnosno stisnes convert.. Ta slika treba da odgovara. Kod fotografije pazis da je glava u centru i da se vidi gornji deo torza. Ako ti je ovo komplikovano onda pitaj bilo kojeg drugara, svatko tko koristi kompjuterske programe ili igrice zasigurno ce moci da ti uradi.
|
Ma mislio sam da se uslikam sa drugom preko telefona i da ubacim sliku u ovoj aplikaciji da mi odrade valjda bi dobro ispala,ili da mi drug to odradi preko racunara pa poslije da ubacim u ovu aplikaciju? Nisam bas strucan da znam dali je fotografija u startu losa?