Tema: Dv-2022
View Single Post
Staro 03.11.2020, 12:16
edo edoni edo edoni je offline
Drug član

Datum prijave: 27.06.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milosx Prikaz poruke
Naravno da su ljudi na ovom forumu iz razloga sto zele da imigriraju u SAD, ali to ne znaci da je pristup forumu ogranicen samo na tu kategoriju. Ima ljudi koji mozda imaju vise opcija, pa se prosto ovde raspituju i dobijaju informacije. Neko je mozda izvucen na lutriji, a zivi recimo u EU pa razmatra dolazak ovde, moje licno misljenje je da je bolje da ostane u EU.

Nije lepo obeshrabrivati ljude, ali nije lepo ni biti nerealan i pricati im bajke. Svi smo mi odrasli i necemo donositi zivotne odluke na konto foruma. Ima ljudi koji zaista imaju pogresnu percepciju o tome sta je Amerika, pa je zgodno kad cuju iskustva drugih, mada u tom slucaju bih napomenula da su nam svima iskustva razlicita i da svi imamo razlicita ocekivanja. Ima i onih koji su dobili na lutriji, dosli u SAD pa se vratili nazad. Mnogi imaju nerealna ocekivanja kad je u pitanju Amerika, pa nije lose da se informisu ovde jer mozda im pomogne da krenu nekim drugim putem. U svakom slucaju Amerika nije Holywood kao sto mnogi misle, i to treba znati, ako se pruzi sansa za dolazak svakako je treba iskoristiti, a ako postoji alternativa treba se dobro raspitati pa razmisliti sta kome odgovara. Forum je izvor informacija i iskustava za sve one kojima je to potrebno

Danijela
Pa ovo je lutrija i kao takvu je posmatram valjda vecina odraslih je svjesna da America nije Holivud. Ja zivim u Njemackoj al evo opet igram lutriji e sad gdje je bolje to je licno shvatanje i gledanje.
Reply With Quote