Tema: Dv-2022
View Single Post
Staro 06.11.2020, 15:17
Димитрије Димитрије je offline
Drug član

Datum prijave: 11.04.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik chloe Prikaz poruke
pozdrav svima . Prvi put pišem na forumu, pa da se predstavim. živim u novom sadu i uskoro imam 27 godina, bliži se b-day .

čitam forum već neko vreme, a ove godine sam rešila da okušam sreću, tako da sam se prijavila na lutriju. U srbiji živim kao i većina mladih - iako imam završen fakultet, čak i radim u struci :==d:, smatram da je budućnost ovde - neprihvatljiva.

Baš imam iskrenu želju da emigriram. Znam da bih makar imala šansu, koju ovde... Plašim se da nemam.

Hoću svim učesnicima da poželim sreću, i da ostvarimo svoje potencijale, ako je potrebno da odemo preko okeana za to, neka tako bude.
велико је питање да ли ће се овде ствари поправити. лично сматрам да нашем народу предстоји једно велико буђење. или то или тотална пропаст свега кроз наредних 10 година.
и у свету такође. од финансијске и моралне кризе свет све дубље и дубље тоне у хаос.
иначе најбоље је не надати се уопште око лутрије, јер шансе су толико мале. они који добију су прави срећници. најбоље је улазити без икаквих емоција.
Reply With Quote