Citat:
Prvobitno poslao korisnik Fitz
Eh znam kako je to. Deveta godina zaredom. Ja sam u međuvremenu proputavao većinu EU, dobar dio Amerike 2x turistički, živio na Novom Zelandu i još se uvijek prijavljujem za ovo. Dok god postoji ću se prijavljivat, da je demotivirajuće, to jest. Pozz svima! 
|
Mozda je off topic, ali sada kada je vreme kada zamire forum, pa ne smeta nikome znacajnije, mislim da bilo nekima od nas na korist da nam u par recenica (ili vise ako stignes) malo opises (ako ti nije tesko) svoje iskustvo
kako si ti doziveo USA, u smislu da sa sigurnoscu ZNAS da zelis ziveti bas tamo, iako si proputovao dosta razlicitih mesta u EU, a cak i ziveo na N.Z. ?
Da li to znaci da ti pase neki mentalitet nekog dela SAD, ako da sta je to sto ti odgovara? Zasto ti mozda ne odgovaraju zemlje EU mi je kristalno jasno, jer niti meni ne odgovara taj mentalitet, a tamo gde mi odgovara ne odgovara mi klima. Zanima me vise o USA real life iskustvo.
Postoje teme zivot u USA, ali mene zanima kako si ti kao turista odlucio da je USA po tvome ukusu, i ako mozes navesti u kojem bi delu Amerike tacno zeleo, (odnosno gde (u kojem gradu) si zeleo ) da zapocnes zivot?
Hvala ti na odgovoru Fitz