Pozdrav svima,

Slezem se sa Danijelom (Milosx), Andrew i ostalim 'starim vucima' , za Ameriku treba srce da te vuce tamo...

I ja sam bila vise puta vec tamo, radila (wrk&tr. 2x + trainee 1,5 yrs) ali, mogu vam reci da me ipak malo frka... Drugacije je kad ides na vec sigurno nesto, iako nemam rodbinu tamo, samo amer.prijateljicu sto smo se upoznale tamo, ipak je ona i njena porodica bila neka vrsta sigurice, cvrst oslonac za boravak stranca tamo- u nesto duzem periodu nego od par meseci.

Ali ovoga puta zelim poceti novi zivot tamo, nezavisna od bilo koga, zelim uspeti se snaci sama, naci svoje mesto pod suncem i ostati ovoga puta do kraja, ali mi zato treba zelena karta, citizenship , jer ipak onda imas vise prava nego kao stranac, strani radnik, student ili tako neko... Zato nije bas sve jedno - ova neizvesnost sada cekanje i cekanje i nadanje i nadanje, i zaista zelim biti optimista iako citajuci sve vase i druge postove , vidim da ima ljudi koji duugoooo cekaju vec, ipak se nadam najboljem za maj, i opet ponavljam, da me ipak malo frka... Ne bih zelela stihove kao u Balasevicevoj pesmi ...
Zato cu biti optimista, ovo je ipak moj Plan 'od A do Z' ... !

!!!