Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lordsrbin
Ja sam to spomenuo zato što sam ovde ( https://joebiden.com/immigration/), pročitao da on planira da uradi reformu i nigde drugde, pa me zanimalo da li je to tipično političarenje ili će biti nečeg više.
Hvala svakako, ovog puta neću pobeći sa foruma pa čekamo 2023.
Edit: Zaboravih jednu stvar, naravno sve je rano i šanse su baš male. Zanima me kakvo je stanje ako neko zna za ljude koji završe Telekomunikacije? Trenutno to studiram pa me čisto zanima da li ima šansi za zaposlenje i preko struke.
|
Cisto politicarenje nazalost. Apsolutno nista nema u programu za poboljsanje imigracije, eventualno neke sitne mere koje se odnose na ilegalne imigrante, ali toga je bilo i ranije. Bukvalno je samo napisano da deluje kao da ce nesto uraditi, jedino sto ce ukloniti Trampove mere donete u medjuvremenu, sve ostalo je bukvalno isto kao i ranije. Na kraju to je obicno samo retorika, kampanja...
Tehnicke struke ovde ne prolaze lose, bar po onome sto ja znam, uvek moze i neko doskolovavanje. Obicno se odradi evaluacija diplome pa se onda vidi da li treba nesto dodatno da se polaze. To nije pravilo, zaista svakakvih primera ima. Mozda se javi neko ko vise o tome zna.