View Single Post
Staro 17.11.2020, 05:59
pablo pablo je offline
Drug član

Datum prijave: 01.08.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milosx Prikaz poruke
Meni sve lici da ce biti ko je uzeo uzeo je.
Moje razmisljanje je da ako krenu da procesuiraju slucajeve recimo od 1. Januara, krenuce sa 2021, ove vize za 2020 su samo rezervisane, a suludo je i pomisljati da ce procesuirati 2020 pre 2021 jer onda ugrozavaju i tu godinu koja je vec ugrozena i tek onda nastaje opsti haos. Tesko je i da ce se proces u sudu zavrsiti pre toga, a parnica jos nije ni zakazana.

Ja licno mislim da je mala sansa za 2020, i po ovom kako pise na sajtu AILA-e ne deluje bas optimisticno. Meni to izgleda kao da se moze razvlaciti po sudu prilicno.

"Within the DV-2020 litigation, the Gomez/Aker litigation, we presume the government will file the motion to dismiss, we'll file motion to summery in judgment and the judge will issue a final decision" sa sajta AILA-e

Dakle, oni pretpostavljaju da ce vlada podneti predlog da se slucaj zavrsi i zatvori, a da ce onda AILA traziti (In a motion for summary judgment one side asks the court to decide the case based on arguments made in court papers) da sudija donese odluku. A onda sudija moze da donese konacnu odluku ili da recimo kaze, dobro aj sad vi meni dostavite novu turu dokaza, a onda se zakazuje nova parnica za ko zna kad. To je samo jedan moguci scenario, ne tvrdim da ce tako biti.
Meni deluje kao da ce doneti neku odluku koja na kraju tehnicki nece biti izvodljiva.
Mozda i ne budem u pravu, vreme ce pokazati...
Danijela
Mnogo se brines za DV2020 obzirom da si od 2012 u NYC?
Reply With Quote