Citat:
Prvobitno poslao korisnik milosx
I-864 jeste za sponzora i vrlo je delikatan formular koji ne moze/nece svako da vam da, jer time garantuje da ce vas finansirati i da necete biti na teretu drzavi. To se uglavnom popunjava u slucajevima porodicnih peticija, kad je u pitanju uza rodbina i slicno. Vidim da ljudi na forumu spominju da je Makedoncima potreban, ja to ne bih znala. Mislim da je alternativa imati pare na racunu, jer nema svako rodbinu i prijatelje u Americi...
https://www.uscis.gov/sites/default/...64instr-pc.pdf
na ovom linku mozete procitati objasnjenje formulara
Danijela
|
Hvala na link i na odgovor.
Procitao sam I-864 i stvarno je ovaj formular velika obaveza da bi neko prihvatio da potpise ovaj formular.
Nisam siguran da je novac na racunu dovoljno dobra alternativa i da bi to prihvatili u ambasadi SAD-a u Skoplju. Zaista nema svako rodbinu i prijatelje koji bi prihvatili takvu obavezu, to je svakako i rizik takva obaveza.
Dali imate neki savet ukoliko me izvuku na lutriji, gde da se obratim za neko da mi potpise I-134 ili I-864 u zavisnosti naravno koji formular budu zahtevali u ambasadi SAD-a u Skoplju. Dali postoji neka organizacija ili udruzenje Srba ili drugih naroda u SAD? Gde da se obratim ukoliko mi zatreba neki takav formular?