Znam za ovaj forum, listam s vremena na vreme, ima informacija, ali cini mi se da ima vise ovih koji samo cekaju da zezaju nesto...
Istrazivao nesto malo vise oko toga kako ide posle peak season.
Bukvalno ne daju vise ove pozicije RPCD vec samo taj 22.4 koji je manje placen i mnogo je jebenije generalno.
RPCD bi trebalo da bude onos to ja sad radim, znaci ono imas turu i bijes pocetnu platu 27$ i posle imas progresiju svake godine dok ne dostignes top pay
Isto imas progresiju i na 22.4 samo sto je top pay 30 $ umesto 37$
s tim sto koliko sam skapirao kada si 22.4 vozis samo kada te pozovu, a ostatak vremena radis preload ili local sort. Iskreno kao sto sam procitao neki komentar to je za ove koji nemaju zivot i ne znaju sta ce sa sobom, pritom je to part time pozicija, i sto nije fer takodje kombinuju satnice, kada radis preload placen si minimum, kada radis kao driver oko 20-21.
Iskreno ne znam koja je razlika izmedju 22.4 i cover driver. Da li cover driver pokriva svaku rutu i vozi svaki dan? To je pa tek

svaki dan da menjas rutu
Kakav je tvoj status Dragane 22.4 ili RPCD? i sta mislis sta je najbolje nakon peak u ups?
Takodje mislim da su svi novi vozaci kod mene u hubu 22.4 i da niko nije RPCD , ali bas cu pricati sa ljudima ovih dana da istrazim jos malko