Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson
Meni je bilo najstrasnije kad su najavljivali dolazak ovog uragana. Pogledao sam rute za evakuaciju, obisao jednom obe reporucene rute za odlazak u San Antonio, pripremio jedan kofer sa neophodnim stvarima i bio spreman da bezim na prvi znak opasnosti. U Galvestonu je bila proglasena obavezna evakuacija. Mi smo mogli da biramo. Kad sam se pripremio, nervoza je nestala.
|
Ja ako kod nas Guverner kaze obavezna evakuacija, istog momenta idemo na godisnji odmor u D.C. na razgledanje muzeja onih tamo svih sto imaju. Imam tacno hotel u koji znam da idem po boljoj tarifi kao "state employee" i gde je "higher ground". Mozes i da rezervises unapred i negde i da otkazes... Ako zavrne na drugu stranu... U okviru polise osiguranja ima "loss of use" i u renters i u owners policy pa plate troskove hotela plus jedenja sa strane od momenta kad se proglasi obavezna evakuacija do momenta kad se proglasi za sve je ok. Sto da sedim ovde i da se stresiram hoce li nece imati struje a trose se dani odmora bezveze nekad ako ne mozes da odes do posla...