View Single Post
Staro 14.01.2021, 19:32
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson Prikaz poruke
Meni je bilo najstrasnije kad su najavljivali dolazak ovog uragana. Pogledao sam rute za evakuaciju, obisao jednom obe reporucene rute za odlazak u San Antonio, pripremio jedan kofer sa neophodnim stvarima i bio spreman da bezim na prvi znak opasnosti. U Galvestonu je bila proglasena obavezna evakuacija. Mi smo mogli da biramo. Kad sam se pripremio, nervoza je nestala.
Ja ako kod nas Guverner kaze obavezna evakuacija, istog momenta idemo na godisnji odmor u D.C. na razgledanje muzeja onih tamo svih sto imaju. Imam tacno hotel u koji znam da idem po boljoj tarifi kao "state employee" i gde je "higher ground". Mozes i da rezervises unapred i negde i da otkazes... Ako zavrne na drugu stranu... U okviru polise osiguranja ima "loss of use" i u renters i u owners policy pa plate troskove hotela plus jedenja sa strane od momenta kad se proglasi obavezna evakuacija do momenta kad se proglasi za sve je ok. Sto da sedim ovde i da se stresiram hoce li nece imati struje a trose se dani odmora bezveze nekad ako ne mozes da odes do posla...
Reply With Quote