View Single Post
Staro 23.02.2021, 21:00
Aleksandar381 Aleksandar381 je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995 Prikaz poruke
Nisam stvarno pratio, eventualno prelistam neki post novi od Brit Simona kad objavi pa ukratko opiše šta se izdogađalo, ovo je više šala moja bila nego što sam ozbiljno mislio, neko ko ide godinama u školu i usavršava se i treba da naplati svoju uslugu kada nekoga zastupa, itd. Vrijeme je novac i to je danas svakome jasno, svaka čast stvarno svima, da bilo ko uspije otići od njihovog truda to je veliki uspjeh... Tebi isto želim puno sreće i da uspješno odes za SAD kad si se već toliko potrudio i kada imaš želju pa da čitamo još neko lijepo iskustvo iz SAD-a
Nisam nista lose mislio sa prethodnim postom samo sam hteo da malo pojasnim sta se desavalo u ovom celom ludom procesu koji jos traje

Ja sam samo jedan on puno stotina ljudi, da ne kazem hiljada, koji je ako nista vise bar pokusao, mora da se pokusa, jer iskreno ovo je velika nepravda, sve smo uradili sto je trazeno od nas i na kraju šipak, nemoze. Takve stvari jednostavno nisu OK. Neki su vec ove nedelje ( kojima su vize isticale od 18 do 28 feb) usli u US, oni su uspeli, mi ostali cekamo odgovor do kraja nedelje ..... tek kad budemo svi tamo onda mozemo da kazemo da smo uspeli.

Prateci sve ovo tek tada sam "otkrio" i da wait and see (BritSimon) ume da nekad da pogresan info, ali ne namerno, ali kad mu ukazes na to nece da slusa ali se posle ispravi.
Desava se i Kuk-u da napravi propust recimo kad ima saslusanje pa nas sve ubedjuje da nismo u pravu i to sve u live-u pa posle skonta.

Ima svacega, i sve informacije treba uzimati sa malom rezervom dok ne bude zvanicno. (a to obicno bude brzo).

Jos ovde ima borbe, potrajace sve ovo jos ovu godinu ipak je tu i DV2021 koja nije jos ni krenula a izgubljeno vec 5 meseci.

Tebi kao i svim ostalim dobitnicima zelim da upadnes u onih 90xx viza koje su rezervisane, a ako sve bude ok, taj broj ce se povecati na sve vize, pa da se jednog dana sretnemo u US i da zalijemo to nekom domacom

Last edited by Aleksandar381; 23.02.2021 at 21:08.
Reply With Quote