Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 15.03.2021, 19:24
ssssss ssssss je offline
Drug član

Datum prijave: 05.03.2021
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mikalica Prikaz poruke
A koliko dana prije zovemo da zakazemo ljekarski,je li velika guzva. Ja sam iz Cg,razgovor mi je 21og aprila pa bih to da spojim u ta 2 3 dana sve. A jos cekam sad vjencanjr,da ubacim supruga i da onda zakazem za oboje. Ili bih ja mogla vec za nas dvoje sad da zakazem ljekarski za npr 19ti. Ili treba da je on ubacen u ds i da zakazem onda ljekarski?
Mozes se ti vec zakazati.
Ona je imala termine koji meni nisu odgovarali, pa smo morali da se prilagodimo. Svaka zena mora da gleda na svoje periode (ono sto sam procitala negde na forumu je da ne moze dva dana pre i dva dana posle perioda, sad koliko je istina..), i samim tim si uskracena na neke termine da odes, a na nekima je sve popunjeno. Ni meni ambasada nije bas blizu pa sam gledala da uklopim.
Sto se tice muza, on mora da bude ubacen u ds i da ima svoj sopstveni ds broj, kao sto si ti na mail dobila ds sa odredjenim brojem, treba i on da ima i to ti treba prilikom zakazivanja (kao i ulaska u ambasadu).
Ja sam pre tebe zakazana za intervju na 10ak dana, i vec sam zakazala i lekarski koji je sledece sedmice.
Valjda sam pomogla.
Reply With Quote