Citat:
Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik
Zaboravio sam inicijalno bio da unesem jedan od stanova za koji nisam menjao adresu u licnoju karti. Istini za volju, graditelj stanova je bankrotirao ne plativsi porez, pa ni vlasnik stana nije ni mogao da me prijavi, kao ni sebe. To sam sve uradio pri dodavanju supruge u DS260 par dana pred intervju i bas nikakvih problema nije bilo. Rekli su mi (kada sam pitao da li da unosim i taj stan) "samo iskreno i sto preciznije", pa sam ga naknadno dodao. Mislim da bi jedini problem oko adrese mogao nastati ako se ne prijavi zivot u nekoj drugoj drzavi, a meni su se samo menjala imena drzave, a kako je u padajucem meniju je bilo samo poslednje ime, to ime je za sve adrese uvek bilo i odabrano.
|
To što niste naveli neku adresu gdje ste živjeli u svojoj zemlji na crno ili neki posao što ste radili na crno to nije ništa i nije za diskvalifikaciju. Ta pitanja su tako reći reda radi tu, tj. Neće vam niko zamjeriti ako ne unesete to 100% tačno i ispravno.
Jedini uslov za lutriju je 4 godine srednje škole i da ste normalan čovjek i građanin.
Samo opušteno!