View Single Post
Staro 24.03.2021, 12:27
dusmanic's Avatar
dusmanic dusmanic je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.09.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sonic Prikaz poruke
Svaka cast! To je to, jedini pravi i ispravni put. Još nisam dobio ništa (ajmo biti realni mislim da ni necu haha), ali kada bih dobio lutriju bilo bi milijon pitanja i strahova posebno jer sada imamo malu bebu i treba vući pametne poteze jer prostora za grešku takoreći nema, posebno kada doma napuštaš solidan život i posao... Ali naravno, nitko te ne tjera da odeš u Ameriku.

Možeš li mi reći kakva su iskustva sa malenom bebicom u Americi, prvenstveno tu mislim na vrtiće, dječje preglede u bolnicama kad se beba razboli itd.... Ako smijem pitati supruga radi ili se može preživjeti ako samo muž radi tj. malo jače "potegne"?
Supruga nije radila, evo godinu i nesto dana, uskoro krece i ona, a malisa isto tako kreće u vrtic, pa cemo videti, pre neki dan sam bio u vrticu, i iznenadio sam se na kom je to nivou, moderno, savremeno... Videcemo kako ce biti u praksi. Samo sto je vrtic skup ( od 900 do 1300 kinti mesecno u mojoj okolini) ali mora se i dete ukljuciti u zivot ovde, da stekne drugare, nauci jezik... U mom slucaju je mogla troclana porodica da izgura ako jedan dobro potegne, bez prevelikih ustezanja. Sto se lekara tice, beba je imala drzavno osiguranje i isao je na sve kontrole i doktorima smo zadovoljni za sada.
Dokumenta poslata: 15.08.2019.
interview: 12.11.2019
green day:15.11.2019.
Reply With Quote