Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 24.03.2021, 13:19
pablo pablo je offline
Drug član

Datum prijave: 01.08.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Manrika Prikaz poruke
Pozdrav ljudi.Šta mislite da li se isplati postati plaintif u novoj tužbu Charles-a Kuck-a.Traži 1500 dolara do 29-og marta a 2000 do 5-og aprila ako se kasnije pridruži osoba.Cilj je da plaintifsi imaju prednost u odnosu na druge ukoliko presuda bude pozitivna.S obzirom da su rekli da će pustiti sve regione da budu current u junu a ja sam visok broj(oko 34***),šta mislite da li se isplati.Znam da u Annunciatu je sudija rekao da mu je case moot i sada prebacuje plaintifse iz Anunciata u novu tužbu besplatno i dodaje nove.Npr. kod nas ima malo slučajeva u odnosu na druge zemlje,da li se isplati učestvovati u tužbi jer ako puste current u junu pretpostavljam da će kod nas ići glatko intervjuia 1500 dolara nije malo.

Ja mislim da se isplati iskreno. Da mogu vreme da vratim dao bih 5000$ za tuzbu septembra prosle godine. To sto kazu da ce biti kurent u junu se nikad ne zna, i moze da nanese veliku konfuziju. Zamisli 100 000 ljudi su odjednom spremni za intervju? Ne treba se kockati i igrati lutriju u lutriji.
Apropo toga da ce kod nas ici glatko. Za 2020 smo imali 240 kejsova ukupno. Da su hteli mogli su da odrade za nedelju dana u septembru. Da li su odradili? Naravno da ne. Samo plaintifsi su dobili sansu.

Last edited by pablo; 24.03.2021 at 13:33. Razlog: Edit
Reply With Quote