Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 27.03.2021, 20:20
pablo pablo je offline
Drug član

Datum prijave: 01.08.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milosx Prikaz poruke
Ja nisam pratila sudjenje i detalje, pratila sam generalno sta se desava, ponesto procitala, izguglala i to je to, zakljucak donela na odnosu onoga na sta sam naisla i na konto nekog iskustva koje imam sa sudovima i tuzbama generalno.
Nigde ne pominjem da se to sto radim odnosi na ovaj konretan slucaj. Moj posao nema nikakve veze sa ovim slucajem samo dodirne tacke sa sudom i generalno tim sistemom sudstva. Ne dobijaju prednost tako kako vi mislite, uostalom to je kompleksno da bi vi ili ja stavljali tacku na to, a nismo ni advokati ni sudije

Nije bitno koliko je ljudi iz Srbije ili regiona bilo, bilo ih je nekoliko koji su dobili vize u septembru i koji su se ovde javili, i ne bih rekla da su svi tuzili...

Ja nikog ne nagovaram ni na sta, niti mislim da iko ovde treba da slusa vas ili mene, svi smo ovde matori dovoljno da sami donesemo odluku i da se pruzimo onoliko koliko mozemo. Da li vi stvarno mislite da ce neko sad da donese tako bitnu odluku, zato sto je procitao nesto na forumu?
Covek postavio pitanje na forumu "sta mislite?", ja sam se javila sa svojim misljenjem, kao i vi sa vasim... Ne vidim zasto ja ne mogu da iznesem svoje misljenje, a vi vase mozete.

To sto vi mislite da je nekom lako samo zato sto je u New Yorku (Majamiju ili Cikagu svejedno) dovoljno govori koliko imate nerealnu percepciju

Slazem se da je ljudima pruzena sansa i da svako ko zeli i moze treba da poslusa pre svega sebe i uradi sve sto smatra potrebnim.
Danijela
Da vam nije lose u tom istom Njujorku pa kazete da ja imam nerealnu percepciju? Prvo licno sam ziveo na Astoriji pola godine 2018 i ne morate meni da pricate o nerealnim percepcijama. Jednostavno sam stekao utisak da vi odgovarate ljude da probaju sa tuzbom jer, kako ste i sami rekli neko je pitao za misljenje? Jeste, a pogledajte u koliko postova u proslih nekoliko strana ovog foruma vi deeetaljno dajete negativno misljenje i misljenje koje nije potkrepljeno cinjenicama. Ima pravo svako na svoje misljenje ali vi svoje posle 10 slicnih postova mi se cini da pokusavate da ga “nametnete”.

Last edited by pablo; 27.03.2021 at 20:21. Razlog: Edit
Reply With Quote