Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 27.03.2021, 20:59
milosx milosx je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.07.2011
US lokacija: NEW YORK
YU lokacija: BiH/Srb
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pablo Prikaz poruke
Da vam nije lose u tom istom Njujorku pa kazete da ja imam nerealnu percepciju? Prvo licno sam ziveo na Astoriji pola godine 2018 i ne morate meni da pricate o nerealnim percepcijama. Jednostavno sam stekao utisak da vi odgovarate ljude da probaju sa tuzbom jer, kako ste i sami rekli neko je pitao za misljenje? Jeste, a pogledajte u koliko postova u proslih nekoliko strana ovog foruma vi deeetaljno dajete negativno misljenje i misljenje koje nije potkrepljeno cinjenicama. Ima pravo svako na svoje misljenje ali vi svoje posle 10 slicnih postova mi se cini da pokusavate da ga “nametnete”.
Ne, ja samo iznosim svoje misljenje. Da, zivim u NY-u, ali to apsolutno ne znaci da ovde cvetaju ruze, nisam od onih koji pricaju bajke i time tese sebe, samo sam realna. Svako ima svoju percepciju, i to sto je vama dobro ne znci da je meni i obratno. Negativno misljenje nije isto sto i racionalno, a misljenje je misljenje i ne mora nuzno biti potkrepljeno cinjenicama. A ako i govorimo o cinjenicama, ne mozete vi ili ja odluciti sta su cinjenice.
Ne znam ni na konto cega zakljucujete da ja ista namecem, samo na konto toga sto iznosim nesto sto se vama ne svidja i sa cim se ne slazete?

Na kraju, sta ja ili bilo ko ovde ima od toga da nekoga odgovara od odlaska u Ameriku? Molim vas objasnite mi koji je moj interes?