Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 31.03.2021, 18:21
alexjo alexjo je offline
Član

Datum prijave: 28.03.2021
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik caliboy Prikaz poruke
Mi smo current sada u aprilu (10xxx) ali jos uvek nam nisu ni potvrdili da su dokumenta ok. Pitali smo ih jednom mejlom i dobili smo automatski odgovor. Poslao sam ponovo dokumenta pre neki dan jer me je Brit simon istripovao za pasos. Meni i cerki je istekao pasos u medjuvremenu ali pre slanja DS-260 smo izvadili nove pa sam sada poslao i stare. Mada svakako supruga je izvucena a ne ja tako da vervoatno nisam ni trebao svoj stari pasos da saljem.

Cudno mi je da nam nisu jos uvek ni potvrdili da su dokumenta ok. Mi bismo trebali vec 2NL da dobijemo. Planiram da im posaljem mejl opet danas a posle toga krecem sa pozivanjem telefonom...
Ja sam im poslao mejl opet pre dva dana i juče mi je stiglo obaveštenje da mi je zakazan intervju! Tako da, bez brige, javiće se,ali pisite im jos neki put slobodno. Kad sam im prvi put pisao odgovorili su posle nedelju dana tek.
Ja imam pitanje za pasoš, ističe mi u septembru, za manje od 6 meseci, da li da pre intervjua vadim novi pa da nosim i jedan i drugi i da mi u novi stave potencijalnu vizu ili da idem samo sa starim pa posle da vadim novi? I ako nosim i drugi da li da im javim to pre intervjua ili ne? Ako neko znaaa Hvala!
Reply With Quote