Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995
Ovaj forum je pokazatelj da su ljudi iz tužbi imali prednost u Septembru, stigli su na red čak i visoki brojevi kojima dokumenti nisu bili potvrđeni, itd.
Tužno je vidjeti "zadrte" pojedine forumaše koji misle da su prepametni a nisu uopšte u toku dešavanja.
Ne trebamo tu puno raspravljati, ko je god pratio ovaj forum uvjerio se da je dosta ljudi sa foruma profitovalo tužbom i zakazani su i pozelenili uspješno u Septembru 2020. Jednostavno imali su prioritet, ni ja lično nisam vjerovao da će imati neke beneficije, ali opet kažem ovaj forum je pokazao da je zaista tako bilo...
Da li bi sada učestvovao u nekoj tužbi? Ja lično ne bi, niti sam se pokajao što nisam onda kada su ovi imali prioritet, jer bilo je kako je moralo biti i neću da razbijam glavu 
Niko vas ne može savjetovati da li da učestvujete u tužbi ovoj novoj ili ne, to je opet stvar vašeg ličnog izbora, nije svakome lako oprostiti se od par hiljada dolara na sve ove već troškove, itd.
I ja sam mišljenja da bi to bio očajnički potez i zadnja slamka spasa, ali ako imate finansija i mogućnosti, zašto ne pokušati jer ipak ćete znati da ste sve, ama baš sve pokušali... Pa kako bude 
|
Ako se ovo odnosi na mene (a odnosi se), mozes mi se obratiti i licno
Cemu tuga

Zadrta nisam, niti najpametnija, a najmanje delim savete za tako delikatna pitanja, samo podelih svoje misljenje, kao i svi ostali na forumu. Lepo sam i ostavila prostor da me neko ispravi, potvrdi ili demantuje, kao sto je i bilo, korisnica se javila i rekla da nije ucestvovala u tuzbi, a dobila je vizu.
Forum pratim poslednjih meseci pazljivo, ne zbog sebe nego zbog brata (inace mi nije palo na pamet prvih 8 godina), upravo iz razloga sto se moze doci do aktuelnih informacija. Cini mi se da se par osoba ovde javilo sa vizama izdatim u septembru i secam se da je jedan korisnik ucestvovao u tuzbi, a mozda sam nesto i propustila.
Umesto ovolikog ubedjivanja i piskaranja mogao je neko da postavi neki link do tih informacija, ali sto bi kad je bolje ubedjivati se sa "zadrtim" nepoznatim ljudima
Sta se desilo sa konstruktivnom i korisnom diskusijom? Cemu odmah napadanje i prozivanje? Na pitanje "sta mislite o tuzbi" ja sam samo dala svoje misljenje, sta ste se svi zadrto obrusili na moje misljenje?
Ako je moje misljenje nekog zaista pogodilo, evo ja cu da se izvinim
Btw, slazem se sa drugim delom komentara, niko nikog ne moze savetovati sta je najbolje u toj situaciji, niti iko treba da donese takvu odluku na osnovu necega sto je procitano na forumu.
Danijela