Tema: Dv-2022
View Single Post
Staro 06.06.2021, 23:49
Talijan Talijan je offline
Član

Datum prijave: 26.05.2021
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milosx Prikaz poruke
Ja vam predlazem da za pocetak "prelistate" forum detaljno, ima odgovora na sva vasa pitanja, ali potrebno je malo procackati po forumu.

Vi ste izvuceni za 2022. i to znaci da ce vase slucajeve krenuti da obradjuju posle Septembra 2021.

NEMOJTE SLATI dokumenta bespotrebno, jer se do 30-og septembra obradjuju dobitnici za 2021. Samo bez razloga "zatrpavate" mail i ulecete u medju dobitnike za trenutnu godinu. Vi cete u zavisnosti od broja biti procesuirani tek krajem ove ili naredne godine. Ukoliko vam je broj nizak, svakako cete dobiti mail sa zahtevom za dokumenta vec krajem leta.

To sto ste naisli da se dokumenta salju bez da ste dobili mail se odnosi na trenutnu godinu, jer je situacija zadnje dve godine specificna.

Savet je da pre svega procesljate forum detaljno, pa cete onda razumeti proces, ovako unosite konfuziju i sebi i drugima

Danijela
Sve mi je to jasno jer procesljao sam forum, ali to i jeste problem Ako pitam za dokumenta za 2022, ljudi ce mi reci idi search, ako odem search o tome se pise samo u 2021 temi i onda mi vi kazete da to ne gledam, e to je upravo konfuzija o kojoj govorim, 30 dana se vrtim u krug i dobijam razlicite informacije od razlicitih ljudi ovde na forumu i na fb drupi za GC potpuno ista stvar, nigde da dobijem ovako konkretan odgovor "Nemoj da saljes dokumenta, sacekaj mail".

To je to sto mi je trebalo, hvala.
Reply With Quote