Tema: Dv-2022
View Single Post
Staro 07.06.2021, 00:12
milosx milosx je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.07.2011
US lokacija: NEW YORK
YU lokacija: BiH/Srb
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Talijan Prikaz poruke
Sve mi je to jasno jer procesljao sam forum, ali to i jeste problem Ako pitam za dokumenta za 2022, ljudi ce mi reci idi search, ako odem search o tome se pise samo u 2021 temi i onda mi vi kazete da to ne gledam, e to je upravo konfuzija o kojoj govorim, 30 dana se vrtim u krug i dobijam razlicite informacije od razlicitih ljudi ovde na forumu i na fb drupi za GC potpuno ista stvar, nigde da dobijem ovako konkretan odgovor "Nemoj da saljes dokumenta, sacekaj mail".

To je to sto mi je trebalo, hvala.
Pa kako smo mi ostali onda dosli do informacija?

Na forumu ima stotine tema i stotine strana, treba citati sve od pocetka do kraja, ne mozete upasti na zadnjih par stranica jedne teme i ocekivati odmah informaciju koja vama treba.

Uostalom, pratite upustva koja ste dobili prilikom izvlacenja i slanja aplikacije, tamo je sve lepo objasnjenjo i prilicno jasno "kaze" da cete dobiti email sa zahtevom za dokumenta.
P.S. Nemojte pretrazivati forum po godinama, vec po temama, dakle ako je recimo ds-260 u pitanju, onda trazite tu temu, neke se stvari ponavljaju na razlicitim temama...

Danijela