Citat:
Prvobitno poslao korisnik Talijan
Sve mi je to jasno jer procesljao sam forum, ali to i jeste problem  Ako pitam za dokumenta za 2022, ljudi ce mi reci idi search, ako odem search o tome se pise samo u 2021 temi i onda mi vi kazete da to ne gledam, e to je upravo konfuzija o kojoj govorim, 30 dana se vrtim u krug i dobijam razlicite informacije od razlicitih ljudi ovde na forumu i na fb drupi za GC potpuno ista stvar, nigde da dobijem ovako konkretan odgovor "Nemoj da saljes dokumenta, sacekaj mail".
To je to sto mi je trebalo, hvala.
|
Pa kako smo mi ostali onda dosli do informacija?
Na forumu ima stotine tema i stotine strana, treba citati sve od pocetka do kraja, ne mozete upasti na zadnjih par stranica jedne teme i ocekivati odmah informaciju koja vama treba.
Uostalom, pratite upustva koja ste dobili prilikom izvlacenja i slanja aplikacije, tamo je sve lepo objasnjenjo i prilicno jasno "kaze" da cete dobiti email sa zahtevom za dokumenta.
P.S. Nemojte pretrazivati forum po godinama, vec po temama, dakle ako je recimo ds-260 u pitanju, onda trazite tu temu, neke se stvari ponavljaju na razlicitim temama...
Danijela