Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mikalica
Pravilno je da stavimo # ispred broja stana? U redu,otvorila sam nalog na USCIS,ostalo je jos u banku da promijenim eure u dolare moze biti i to da mi je problem. Jer sam mislila da ce samo da se konvertuje pri placanju.
|
Pravilno je da stavite dva reda u adresi (ukoliko ima drugog reda u adresi), npr.
1234 DV Lottery Way
Apt 5678
Nase banke sva inostrana placanja obracunavaju u evrima, pa ako imate dolare na racunu samo cete nesto izgubiti na konverziji, dakle najpovoljnije je da imate evre na racunu.
Samo vi nazovite prvo banku i proverite da li je neka potrosnja po kartici odbijena (to bi objasnilo uzrok problema) i ako jeste zamolite da je ne blokiraju vise.
Evo bas sam se ulogovao na moj USCIS nalog i vidim da su poceli izradu kartice 4 dana posto sam usao (stigla je 3 nedelje posle ulaska). Platio sam jos par meseci pre ulaska.
Na kraju krajeva mozete uci u US, otvoriti debitni racun i odmah dobiti privremenu karticu koju mozete koristiti i za tu uplatu, a mozete i nekoga zamoliti da plati svojom karticom cim stignete u US i ulogujete se na USCIS nalog, a vi mu date kes.