Pozic Drugari,nikako da nadjem vremena da udjem na forum sorry al vas citam

Elem Povratak
Nakon samo par dana provedenih u Srbiji sa porodicom i prijateljima,pocelo mi je nesto da mi nedostaje ... Bilo mi je dovoljno samo par dana da vidim da se nista nije promenilo :/ Kucica za psa ispred moje zgrade i dalje stoji rascopana kao kad sam pre 3 godine otisla

Ljudi su i dalje sumorni i tuzni zbog raznoraznih razloga i sve ih je manje ... Nakon nedelju dana u mom gradu podjoh u Beograd da obidjem brata znate da Beograd nikad 'ne spava' Na ulici 'nigde nikoga' ljudi su se 'sakrili' u kuce,strah od pandemije je veliki

Nakon 2 nedelje sam bas osetila nedostajanje,nedostajao mi je posao prijatelji OVDE. Osecala sam se jako cudno,osecala sam da 'ne pripadam tu'

Iako sam bila sa Najdrazima koje nisam videla skoro 3 godine ... Konacno dolazi taj dan povratka kuci

Kada sam sela u avion srce je pocelo jako da bije,cim sam videla Boston sa prozora aviona kao da sam 'zivnula' cudan osecaj

Carina i pregled pasosa. Napominjem da kad ulazite sam zelenom kartom ulazite na 'Citizens and LPR residents ne na Turistic' prolaz Uzese mi pasos na kontroli i ljubazna kontrolorka rece 'Welcome Home' tako sam se i osetila - Home
Videcete i sami o cemu pricam kada prvi put odete kuci i kada se vratite u Usa,jako cudan osecaj i pomesana osecanja. Pozdrav svima drustvo

Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.