View Single Post
Staro 08.11.2021, 00:21
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Kada sam odlučio nesto pisati forum nije radio. To je najveći razlog ne javljanja povodom ove topic.
Trenutno smo pred novom Peek Božićnom kupovinom euforijom koja će trajati oko 2 mjeseca. Znači UPS zaposljava na sve moguće pozicije
Sto se tice moga posla sve je standardno i za ovaj period godine i odmorim posto imamo helpera.
Na istoj sam ruti evo vec druga godina i sve u svemo moze se reci da se uslo u neku standarnu rutinu .
Od sledece godine sam na Top pay tako da me i to raduje a u 2023 godini dobijam jos jecnu sedmicu godisnjeg ( idem na 4 sedmice) sto mi je posebno drago.
Zao mi je tih novih vozaca sto moraju prolaziti isti drill obuke na pocetku i žao mi sto dosta ljudi nije ostalo. Izgubili smo 12 novih vozaca u mom centru za 8 mjeseci. Žalosno je to sto prodju tih 30 dana i kvalifikuju se i samo trebaju da izdrže taj početnički drill koji traje od 6 mjeseci do godinu dana . Taj drill je da se dobija dosta posla i dosta kritike od strane managmenta , nesto kao taj military nacin. Za to vrijeme ti novi vozači trebaju da cute i rade dok im se ne skinu sa grbace i nadju nove zrtve.
Skoro cijelu ovu godinu se traze dobrovoljci za rad subotom ( 6 dana s sedmici ) zbog nedostatka novih vozaca ( oni rade utorak -subota). Za Dosta ljudi se odluče za neki extra kes posto ako si na top pay to je nekih 650$ ( radis oko 10,5h) za dan od 10h , ako radis svaku drugu subotu to ti je skoro 15k vise godisnje.
Mi smo prošli mjesec imali glasanje za izbor novom predsjednik Uniona tako i na to cekamo rezultate a od sledece godine vec se pripremamo za novi petogodisnji ugovor od 2023 do 2028 godine . Nadamo se dobrom i biricetnom ugovoru.

Svako ko ima želju i volju da zaradi neki dodatni kes za ovaj peek moze me slobodno kontaktirati. Mozete biti moj referral
Neko ko ima pitanja u vezi bilo kog posla sto se tice kompanije slobodno me kontaktirajte.
Svako dobro
Reply With Quote