View Single Post
Staro 11.01.2008, 19:40
Matchkytza88 Matchkytza88 je offline
Član

Datum prijave: 11.01.2008
Nepromenjeno

Cao, ljudi!
Ja slucajno naletela na ovaj site pa reko' da ostavim comment... Nisam uspela da prodjem kroz sve komentare koji su dosad postovani, stigla negde do pocetka 2007. i vise su mi pobelele oci od citanja... I'll get back to it later on...
Anyways... Ja sam vam tipicna an American wannabe... Otkad znam za sebe, zaludjena sam Amerikom, tim nacinom zivota. Razmisljala sam o svakoraznim (naravno, legalnim ) nacinima da emigriram, ali nikako sve kockice da se posloze... Zbog godina, finansija i tako...
Ove godine sam se prvi put prijavila za DV Lottery i recimo da pokusavam da ne razmisljam o tome da li ce me izvuce ili ne ali, jbg, uvek mi je to negde u glavi. Imala sam bas peripetija sa nabavkom odgovarajuce fotografije, zesce sam se iscimala i nisam ni sigurna da sam im poslala neku koja ce mi skroz odgovarati (sad se tripujem da su me vec diskvalifikovali zbog fotke, a ja tu sedim kao budala i uzalud se nadam)...
Da ne duzim za prvi post... Htela bih samo da pohvalim site i Meelosa, naravno , zato sto sam ovde dosla to dosta informacija koje su mi trebale... Bila sam u nedoumici sta se desava kad tamo odes, to pozivno pismo je isto malo za*ebano (bar za mene), ali mi je sada sve jasnije... Ima jos par stvari koje me zanimaju, ali o tom potom
Cujemo se, ljudi i puno srece svima koji su aplicirali ove godine... Fingers crossed and we'll see what happens!
P.S. Srecni novogodisnji i bozicni praznici, naravno!