View Single Post
Staro 18.02.2022, 12:57
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon Prikaz poruke
Ne bih da zvucim bezobrazno ali uz sve benefite i platu od 100k mislim da se previse zalis, kod mene u hubu se znalo do 8.50 zezancija, nakon toga pre work communication i svako svojim putem dok se ne zavrsi posao. Kao neko ko je radio taj posao razumem da ti je nekad muka od svega i slicno, ali opet kada izvagas sa benefitima nije to uopste lose
Nije da se zalim vec je problem sto drugi vozaci budu vraceni kuci . Igrice menagmenta ne prestaju oni ce gurati po svome sve dok mi ne pruzimo otpor.
Menager se juce dosla izvinuti za svoje postupke prije neki dan. Sada je kasno za izvinjenje , ona mora da ode ove sedmice imamo 5 gravience za harassment protiv nje.
Vec tri dana u habu imamo "delegaciju" ( labor manager,district menager,union president, biznis agent) koji prate sta se desava.

Mogu ocekivati u narednim sedmicama retaliation od strane managmenta ( pracenje, trazenje greske da me write up itd) . Retaliation ( osveta) je zabranjena po artiklu 37 . ali oni ce svakako pokušati tako da odmah treba prijaviti svaku vrstu narusavanja ugovora.
Mi smo počeli jos juce sa call in , radi se sinhrozovano tako da i preload call in i vozaci . To ih primorava da managment radi ( preload supervizor) tako da sada prijavljujemo rad supervizora kroz gravience . Mi smo placeni 1,5 puta za sve vrijeme sto taj supervizor radi , oni nisu tu da uzimaju nas posao .
Jednostavno dodjemo ranije pratimo sta se desava,kada vidimo da radi nas posao opomenemo ga da prestane ako I dalje radi prijavljujemo .
Na ovaj nacin mi pritiskamo managment da zaposljava a oni nas pokusavaju ubiti poslom .
Vec tri dana na PSM ( sastanak prije posla vozaca I managmenta) naglasavaju da mi nismo help centar I da niko ne zove za pomoc . Kao oni su ispravno uradili dispatch i da mi samo moramo da radimo I zavrsimo u odredjeno predvidjeno vrijeme.
Poceli smo I zvati etnic hotline , to je broj na koje mozemo pokrenuti postupak protiv managmenta da bi korigovao svoje postupke i prestao krsiti ugovor.

Nastavit ce se
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote