View Single Post
Staro 01.03.2022, 14:59
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Opisao sam vam u predhodnim postovima da sam u procesu rjesavanja gravience za harassment protiv centar managera. Ona je poslal svoje pse svakodnevno da me prate pa sam juce zvao policiju i rekao da me neko stalno prati I mislim da je rijec o porch pirates ( kradljivci paketa ). Dao sa sam detaljan opis automobila i svoju lokaciju ( to jest narednih nekoliko ulica ) . Poslije pola sata oni su zaustavili to vozilo mogu misliti njihovog iznenadjenja .
Sinoć mi supervizor kaze nije ti fazon ,mi samo radimo sto nam je receno.
Danas cu podnijeti jos jedan gravience for harassment posto nije dozvoljena nikakva osveta od strane managmenta u fazi rjesavanja prvog gravience. Sada moram kontaktirati menagment svaki put u 2h da im javim da li sam preko 9.5 h I ako jesam koliko stopova trebaju da pomognu da bi bio ispod 9
5 . Sve je ovo zbog te dvije sedmice koje sam bio over 9.5 I moraju da plate. Od toga je sve krenulo .
Sada svake sedmice trazim 8h request i na taj nacin ih tjeram da rade ,da smanjuju moj dispatch. Ovo ce potrajati jedno vrijeme jbg tako mora biti.
Moje customers traze od mene kontakt od mojih managera da bi mi ostavili preporuku i pohvalu o mom radu. Tako da sam im dao email I telefon od mog centar menagera i njenog managera. Oni su mi licno rekli da ce ups izgubiti biznis sa njima ako odem sa rute na ovaj nacin.
Nasao sam se u borbi u koju nikako nisam htio da ucestvujem I to 3 mjeseca prije top pay sto mi nije bas trebalo. Moj full time seniority je 29. Maj tako da mi je jos malo ostalo da dodjem na tu carobnu platu koju svi cekamo u ovoj pokvareno progresiji plate.
Od 5 vozaca koji su pokrenuli gravience za harassment niko nije nagodio sa njom i nas je dogovor da idemo svi na state panel. Rad menagment koji dodju na dva state panela u 24 mjeseca radi se dodatna evaluacija njihovog rada.
Ona vec 6 godina terorise vozaca I svima je preko glave njene diktature
Nastavice se .....
Reply With Quote