View Single Post
Staro 02.03.2022, 12:35
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Sta reci a ne zaplakati..
Juce sam imao opet 8 h request day koji je regularno odobren ali su mi opet stavili previse stopova. Opet sam morao da zovem union predstavnika da mi skinu broj stopova da bi bio ispod 8h.
Oni nemaju pojma o dispatch i ne znam ni kako rade taj posao . Kako mi se cini oni to samo ostave kako im softer izbaci bez neke korekcije.
Sefica me je stavila na njen specialni program "9.5 buddies" . Sto znaci imas pm vozaca koji je isto na 9.5 protection i on ce preuzeti tvoj volume kada si over dispatch. Ona na ovaj nacin okreće vozace jedan protiv drugog a isto tako moze lako postici da ne budemo preko 9.5h preko 3 dana ( posto onda moraju platiti) .
Posto mi moramo javiti prije 2 p.m jesmo li preko 9.5 onda ona ima dovoljno vremena da kombinuje. Ako smo oboje preko 9.5 ona opteretiti jednog jedan dan a drugog drugi dan a peti dan smanji dispatch. Na taj nacin nas zajebava ali mi smo skontali sta se radi .
Mi smo krenuli sa call in tako da zovemo svaki dan 3 regular driver,tako da mora zvati vozace koje je poslala kuci zato sto je nas opteretila sa volume.
Oko 8 vozaca imamo svaki dan sa 8h request tako da I na taj nacin usporavamo ups masinu.
Definitivno moramo u strajk sledece godine , neke stvari moraju biti ispravljene u novom contractu.
Nastavice se .....
Reply With Quote