Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
Kada se smiri malo situacija posle svakog peak season imaju tu voznju sa supervizorom. Ne znam kako je moguce da si tek sad imao to prvi put nakon 2 godine.
Npr ja sam imao nesto slicno na mom prvom radnom danu kao vozac. Najsmesnije mi je bilo kada mi je nalazio mane i napisao da ne pijem dovoljno vode i da kao moram da stay hydrated. Bilo je tu par stvari ne secam se tacno svega, ali uglavnom moraju da stave par stavki pa makar bio savrsen u svakom smislu
|
Duga je to prica
Lik koji je sklepao ovu rutu je otisao u penziju kada sam preuzeo rutu. Niko nije znao rutu tako da niko nije vozio sa mnom ( pravilo je da pokazu rutu 3 dana) . Nasao san nacin kako da sto brze naucim I imam svoj nacin kako je vozim. Ali problemi nastaju kada oni dodaju više i vise biznisa i vise pick ups a ruta je i tako opterecena. Zato tražim 8h request I koristim 9.5 protection zbog svih tih njihovih budalastina.
Prema ugovoru trebaju da voze jednom godisnje minimum ali eto ...
Dugo sam ukazivao na probleme na ruti ali sve se to guralo pod tepih sutra ćemo pa next week. Onda sam max uspori o tako da sam bio over +4 h ali meni je bilo dovoljno samo da im malo koriguju rutu I to je to.
Danas su sve to uradili i jos ce nesto da riješe u narednih 10 dana sada je ruta dosta laksa sa manje tih PPP pick ups i skinuli su mi 2 regular pick up. Lakse se dise
Moja rutu vozim South to North jedne velike ulice ( 6 traka) i jako mi je bitno da ne ostanem poslije 3h na toj cesti nego da sam u residential area.
A ta tri PPP pick up su u tri razlicita vremena i lokacije sa time window od 1h. A jos su mi zapaprili rezidential na desnoj strani te ulice skroz North na ruti a moje pick ups su South tako da i da hocu ne mogu ici lijevo posto moram preci tri trake da bi se ukljucio .
To je najgora opcija da imaš dve area residential na pocetku i kraju rute a ubace ti pick ups da startaju od 3h .
Zato mi rece on juce ovo je sve sjebano

, to su veliki rizici u saobraćaju za koje nema potrebe da radim svakodnevno.