View Single Post
Staro 05.03.2022, 03:08
damagon damagon je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2017
US lokacija: Maryland
YU lokacija: Nis Serbia
Nepromenjeno

Izgleda da u tom tvom Hubu supervisori nemaju nimalo ljudskih kvaliteta

Kad sam ja radio tacno se znalo kako sve funkcionise i ako nisam zalazio u to, bilo je poprilicno vidljivo.

Npr imali su jednog lika koji je kretao rutu nesto ranije, tipa u 7, i on bi uvek zavrsio prvi.
Imali su par vozaca koji imaju country rute i njih nikad nisu dirali, bio je i jedan Rumun koji ima petoro dece i njega nikad nisu dirali, ali su ljudi pricali da je lud haha. Zavrsio bi svoju rutu i bio u Hub svakog dana u 4.

Kad sam bio helper ovome sto je drzao rookie meetings on je za njega pricao da on bukvalno trci da bi pre zavrsio, nema komunikaciju sa klijentima niti bilo sta, i vozi kao lud.

Na svo to moje cudjenje i par pitanja Jose koji drzi rookie meetings kaze meni sta mislis koliko se puta on povredio i koliko je operacija imao zbog toga, kaze 4 povrede zbog kojih je isao na par operacija i svaki put bio van posla po par meseci,a Jose se za 25 godina nijednom nije povredio jer on je u fazonu take his time...

Takodje pravila koja postuju vozaci na prvi pogled meni nisu imala smisla, ali kad krenes da vozis i vidis kakvih debila ima i kako voze ljudi u americi, sve to dobija smisao ..
Reply With Quote