View Single Post
Staro 09.03.2022, 12:49
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon Prikaz poruke
Nisam znao koja je pokrivenost za ove tetkice, ali su se uvek motale tu okolo gde se uzima/ostavlja diad kod servera na pocetku/kraju smene. Dodao bih samo jednu stvar, ovo su najgori ljudi koji rade u UPSu barem kod mene u hubu

Kad god je trebalo nesto, da li da mi se naruci uniforma, da li onaj diad punch, ili onaj takoreci kais za preload scanner sta god, uvek su bile nervozne, neljubazne, nisu komunikativne... prosto mi nije jasno kako onakav profil ljudi moze da radi na poziciji customer service
Tetice nemaju blage veze
Ove u mom centru su preljubazne ali mislim da me proklinju kada izađem iz office. Uvijek tražim uniformu , jbg uvijek ima nesto novo I treba kosulja I majica. Jedan mi je ormar samo ups outfit ,od svega toga moramo kupiti samo ups carape I ) .

Imas li namjeru da se vraćaš u kompaniju, April I maj je najbolje vrijeme , godisnji odmori startaju..
Krenuo bi sa 22.4 pozicije sto I nije najbolje placeno ( 20 50$/h) ali mislim da ce ta second tier driver position nece biti u narednom ugovoru. To je glupost da ovakav posao bude placen manje...
Rekao sam ti u jednom od predhodnih postova samo gubis vrijeme koje je dragocjeno ako namjeravas uci na driver poziciju. Ova progresija ubija , hvala Bogu jos dva mjececa pa sam na top pay ali dugo brate
Reply With Quote