View Single Post
Staro 03.01.2023, 17:18
damagon damagon je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2017
US lokacija: Maryland
YU lokacija: Nis Serbia
Nepromenjeno

Posle toliko godina rada tamo trebao si do sada ukapirati kakva je UPS Kompanija. Pogledaj malo neke druge forume, secam se da ima bas forum posvecen UPSu nesto browncafe ili slicno.

Skoro sam i gledao neke youtube klipove gde su se vozaci zalili na prekomerni obim posla, nisu mogli dobiti slobodne dane kada su im deca diplomirala , imali svadbe itd...

UPS je dobra kompanija, nudi dobre benefite, ali uz mnogo odricanja i dugih sati. Ne postoji savrsen posao za imigranta u americi.

Po meni UPS je dobra opcija ko krene da vozi sa recimo 25 godina, i onda napreduje/predje u managment tokom vremena.

Ja cu verovatno probati da se vratim ove godine i ostanem full time, samo zelim zaobici to da krenem ponovo od skladista. Vidim da stalno imaju otvorenu poziciju za part time supervisor u mom centru, ne znam koja je fora s tim...

Spomenuo si da su zaposlili 2 nova supervizora , relativno mladja, mislim da to bas i ne ide tako, ako neko ima 25 godina to je jako malo iskustva, i nece dobiti respect od starijih vozaca, a managment ce ih stalno pritiskati, kod mene su bili supervizori 40+ i bio je jedan momak mojih godina koji je tek poceo, ali nikad nije bio da kazem u prvom planu, nego je bukvalno bio potrcko ovim starijim igracima...

Kada se sve sabere mislim da ne trebas biti nezadovoljan
Reply With Quote