Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
Posle toliko godina rada tamo trebao si do sada ukapirati kakva je UPS Kompanija. Pogledaj malo neke druge forume, secam se da ima bas forum posvecen UPSu nesto browncafe ili slicno.
Skoro sam i gledao neke youtube klipove gde su se vozaci zalili na prekomerni obim posla, nisu mogli dobiti slobodne dane kada su im deca diplomirala , imali svadbe itd...
UPS je dobra kompanija, nudi dobre benefite, ali uz mnogo odricanja i dugih sati. Ne postoji savrsen posao za imigranta u americi.
Po meni UPS je dobra opcija ko krene da vozi sa recimo 25 godina, i onda napreduje/predje u managment tokom vremena.
Ja cu verovatno probati da se vratim ove godine i ostanem full time, samo zelim zaobici to da krenem ponovo od skladista. Vidim da stalno imaju otvorenu poziciju za part time supervisor u mom centru, ne znam koja je fora s tim...
Spomenuo si da su zaposlili 2 nova supervizora , relativno mladja, mislim da to bas i ne ide tako, ako neko ima 25 godina to je jako malo iskustva, i nece dobiti respect od starijih vozaca, a managment ce ih stalno pritiskati, kod mene su bili supervizori 40+ i bio je jedan momak mojih godina koji je tek poceo, ali nikad nije bio da kazem u prvom planu, nego je bukvalno bio potrcko ovim starijim igracima...
Kada se sve sabere mislim da ne trebas biti nezadovoljan
|
Nisam ne zadovoljan ali se nesto desava . Ako odes na
blog vidjet ces da sam na top pay I da je to jedan of glavnih ciljeva da se dostigne kao vozac. Ja sam se povredio na poslu I to dobro a razlog je da su me pokusali izgurati. Najvjerovatnije da cu tuziti kompaniju a mozda I union posto me ne predstavljaju dobro.
Nema sanse da napustim ali cu ovo izgurati do kraja . Po meni je sve ovo planirano ili da se povrijedim ili da imam udes .
Nikada ne bih presao u managment poslije ovih stvari, to su obična govna druze ..
A kompanija sve smanjuje I sve ide preko ledja managmenta. Pokusavaju na vozace ali mi smo im sve , mi smo izgradili kompaniju...
Na brown caffe forumu sam od prvog dana , odlican forum sa dosta informacija.
Ja cu se pokusati odrzati jos 10 godina ali definitivno cu otici na drugu rutu
Treba mi mozda jos 2 godine da imam dovolj o staza da dobijem dobru ruticu ...
Ostat cu na forumu I pisati ali definitivno prelazim na ovaj blog
https://unionposlovi.wordpress.com/ sa postovima ....
Ne znam sta se moze desiti opet sa forumom