View Single Post
Staro 03.01.2023, 19:04
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon Prikaz poruke

UPS je dobra kompanija, nudi dobre benefite, ali uz mnogo odricanja i dugih sati. Ne postoji savrsen posao za imigranta u americi.

Po meni UPS je dobra opcija ko krene da vozi sa recimo 25 godina, i onda napreduje/predje u managment tokom vremena.

Nije managment jedini put imas opciju da budes stewart i kasnije odes u BA ( biznis agent) oni udaraju dobru lovu ( oko 118k + bonus) . To isto nije lose a to je moj put . Moj naredni korak je da budem substitute stewart pa onda da idem u kampanju za lead centar stewart. . . Moj background u Bosni je da imam iskustva sa pravom I zakonima tako da mi to pomaze dosta. ...

Mozes i napredujes vise ako imas ambicije do president local union, mogucnosti su neogranicene....

Moje misljenje sa managmentom mnoga toga gubis. Otkaz ti mogu dati zbog nekih glupih razloga, gubis besplatne benefite, penziju itd. Oni te mogu premjetati iz drzave u drzavu kako I'm se cefne ... Dosta ima tih primjera .

Iskreno.mi je drago sto si aktivan na forumu. Ako bilo sta trebas slobodno.me kontaktiraj PM pa cu ti ostaviti broj. Mozemo se cuti ako.nesto treba

Lijep pozdrav I svako dobro
Reply With Quote