Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
ne treba ti vpn, samo koristi incognito mode
Recimo jako je dobra stvar ako imas neku malo bolju kreditnu karticu i skupljas poene/miles
Ja sam sad uzeo povratnu kartu nisam ni dolara platio
|
Hvala na savjetu , moram to pokušati sa incognito mode... sto se tice kartica sramota me I reci imam ih 30 I mislim da ce to biti to 🤣🤣🤣🤣.
Koristim american preferred samo za hranu I na nju imamo 6% cash backdo 6000$ godisnje. Supruga ima ovu delta na koju skuplja poene kada ide sluzneno na putovanja I mogu ti reci svake godine imamo negdje otici sa tim poenima. ..
Meni su CC super tool za odredjeni leverage u finansijama I placas kamatu samo ako si jos u dugu poslije roka za placanje. Npr ako je closing day 10 og u mjesecu a rok za placanje ( koje sam mozes da promijenis ,) 21 dan poslije ti za cijeli taj period nemas kamatu ako platis cijeli iznos dug tog duga do tog 10 og ova potrosnja poslije desetog ide u naredni obracun.. Po tom pravilu obracuna ti imas 50 dana bezkamate a ako si u dug I poslije onda placas dnevnu kamatu na dug.. ako moxes kontrolisati svoje financije mozes koristiti kombinaciju tog beskamatnog duga I svojih primanja da bi malo I uštedio I investirao... Volim te komplikovane strategije ,taktike i volim kartice ....Zato ih I imam toliko 🤣🤣🤣
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY