View Single Post
Staro 09.02.2023, 07:06
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Atg Prikaz poruke
Prva stvar koji smo ovde kupili je ona mini kucna pekara. Ne zato sto je pecivo ovde lose, ili je mali izbor, cak naprotiv zaista ima puno peciva i pekarskih proizvoda.

Razlog je taj sto ne znamo sta kupujemo, pecivo koje ostaje sveze po mesec dana i ne pokvari se nismo zeleli da jedemo. Bolja i takozvana "artisan" peciva, su preskupa i jednostavno van naseg kucnog budzeta.

Ono sto nam ovde fali od gotovih proizvoda su burek, pite, kuvani djevrek... Ono sto nam nedostaje od namirnica su kore za pitu, burek, baklave itd...

E sad koliko je to intersantno amerikancima ne znam. Mislim da su oni zestoko polarisani na vecinu koja jednostavno ne razmislja, i manjinu koja pak previse polaze na detalje i ocekuje.

Prvima za tvoj bizniz je najbitnija dostupnost, tj da im se nadjes usput, da se ne cimaju i da postanes deo rutine. Drugima je bitan kvalitet, zahtevni su, i bitan im je i sam proizvod i sve oko proizvoda, prezentacija, trend, brend itd...

Posalji neki recept za hleb, da probamo kako ide za mini pekaricu... A ako snimis tutorial za razvlacenja kora za pitu, eto me odmah da ucim
Ovo nece biti neka velika investicija a hocu da pokusam vec duze vrijeme nesto svoje. Moj sam koncept je svijeze I toplo , da od pecenja dobiju za pola sata ispred vrata . Radio sam kod jednog majstora vlasnika i uvijek mi je ostalo to toplo I u isto vrijeme ...sada imano socijalne mreze internet tako da moze da se planira prije cijela proizvodnja na osnovu kupljenih proizvoda.... To cu postici tako da radim po narudzbi na sajtu , I tako pravim ... na ovaj nacin imam mogucnost da kontrolisem sta koliko I kada ...
Svijestan sam da je brand velika stvar I jako cu dati vremena na to....
Sbe u svemu ovo ce biti neko uzbudljivo putovanje sa dosta ulozenom vremena I nesto para ali jednostavno moram ovo probati .... Ovo je nabezbolniji nacin... Da li imam potrebu za ovim ,nemam ali hocu da probam ....
Svakako pisem ovdje neke moje recepte za hljeb I pecivo ...
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote