View Single Post
Staro 19.05.2023, 05:15
Vladica05 Vladica05 je offline
Drug član

Datum prijave: 20.05.2018
US lokacija: Charlottesville, Virginia
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dekiii Prikaz poruke
Pozdrav Vladice, mislio sam na porodična osiguranja ukoliko nismo osigurani preko posla. Ovo me najviše interesuje zbog djeteta jer dolazim sa suprugom i sinom i voljeo bih da imamo neko zdravstveno osiguranje, koje će zadovoljiti osnovne potrebe.
vidi ovako, nije problem ako nemas osiguranje jer i ovde ima zdravstvenih institucija kao nasi iz privatne prakse pa mozes da se lecis ali se mora platiti. mi smo osigurani preko poslodavca (zeninog jer su bolji uslovi kod nje nego kod mene).
posto dolazis sa porodicom verujem da ces traziti i posao koliko odmah a jedino sto treba da gledas je da li poslodavac nudi zdravstveno osiguranje ili ne. uvek mozes da uzmes osiguranje i koje nema veze sa tvojim poslodavcem tako da cela prica oko zdravstvenog osiguranje nije nikakav bauk. mozes privatno da ga placas ili ako poslodavac nudi mozes i preko njega a i nemoras ukoliko ti uslovi ne odgovaraju.
postoji vise osiguranja koje nude svoje usluge klijentima i iskreno ja nisam siguran da ti preporucim koje je najbolje. ovde je sistem drugaciji nego tu pa bih ti savetovao da malo samo proveris sta ko sta nudi.