View Single Post
Staro 14.03.2009, 01:00
kaneolopa kaneolopa je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.02.2009
US lokacija: SF Bay
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg Prikaz poruke
Sto se sokova tice oni jeftiniji (oko 1$ za kutiju) su pravo djubre.
Mi smo pili neki passion fruit i placali smo 2.50$ kutiju od pola galona(ne secam se proizvodjaca) i bio je vrh.

Sto se corn sirupa tice tacno je da je glavni sastojak skoro svega, a sto se mene tice njihovi slatkisi i nisu nesto (osim M&M's...mljac)

Jedna interesantna situacija se desila kada sam u NYC u Astoriji nabasao u nekom brazilskom supermarketu koji nam je bio preko puta na sirup proizvodjaca GRADINA - Krusevac. Bio je sok od maline u pitanju. Naravno cena je bila u skladu sa uvoznim artiklom...
Bilo je tu i jos par proizvoda...
Zadnje sta sam uzela je taj V8 koji je nesto manje od dve litre i kosta 3,87 u Jewlu inace je oko 4 u mojoj mi lokalnoj prodavnici jedan od shto bi se reklo "boljih" sokova pa i dalje to cudo ima Corn Sirup u pm.. O tim za 1 $ sokovima ja ni ne pricam.
Fora je da eto svega zivoga mozes pronaci ja u mojoj maloj prodavnici na uglu imam cak i napolitanke iz krasha.. nekeda zaluta eurokrem i euro blok... naravno oko 2.5 dolara je pakovanje ali shta da radim.
Shto se tice slatkisha pa brale nisi ti otkrio glavne njihove slatkishe... imaju oni da se unezverish toga... o slanishima da i ne pricam.
Naravno ja se ne mogu navici na to da nema mars cokoladica... to je jedino shta nemaju a imaju mars fabrike. Samo jedno malo upozorenje... snickers cokoladice su proglashene najozloglasenijim cokoladicama koje se trenutno pro u US upravo zbog kolicine kalorija koje sadrze a na strani pishe Nutrition fact za dva zalogaja a ne za celokupno chudovishte.
Reply With Quote