View Single Post
Staro 20.03.2009, 07:37
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Ja sam sad totally confused :nene:

Jesam naravno za razbijanje iluzija, pa hajde odmah da krenemo: niti placam svoje pozive sa mobilnog, niti tudje, niti placam poruke svoje, niti koje mi salju (osim za inostranstvo), niti placam media paket - SVE je uracunato u pretplatu od $49. Prepaid i post paid nije isto, prepaid koristi ko nema ili ima losu credit history, i ljudi koji privremeno borave ovde, ili oni koji ne zele da se zna ko su....prepaid je daleko skuplji nego post paid, i to o cemu sada pricamo pripada u service. Paketa i mogucnosti ima hiljadu.... Imam problem sa wireless mrezom na poslu - sto nije do mog providera nego do moje kompanije... Please razjasnite svi koji zamerate cenu usluga koju vrstu service imate - prepaid ili postpaid.

Sto se tice signala, i neke kuce na Beverly Hills nemaju dobar signal pa se instalira cell phone signal booster... T-mobile je daleko po koriscenju iza AT&T Cingular u LA (upravo zbog pokrivenosti signalom, ali cujem da je nasuprot tome, T-mobile jak na vasoj strani... Problem na visini je pre bih rekla ne gubitak signala, vec preklapanje vise njih (da budem iskrena, sapnuo mi je neko ko se u te stvari razume :) )...

Za banke....plata mi legne uvek u minut posle ponoci onda kad treba, svako vece proverim transakcije, i u svakom trenutku znam koliko para imam na racunu. Nikada za sve ove godine nisam cula da nekome fali obavestenje sms-om pogotovu sto sa vecinom telefona mozes da se ulogujes u bank account i da proveris stanje. Isto mozes i da pozoves broj sa debit kartice i cujes stanje. Ja licno ne znam ni sta bih radila sa sms porukom, mada make sense zaista (da me ne shvatis pogresno) - bar u istom trenutku mozes da uhvatis fraud :) verujem da kad bi bilo interesovanja za tako nesto da bi banke pocele i to da rade ... Nemaju sve banke isti service - ja nisam bila zadovoljna sa WaMu, sa BoA je bilo i ostalo ok... Ugasila sam racun u WaMu za manje od 2 minuta, pokupila novac, odvezla se u Wells Fargo i otvorila racune... Prezadovoljna sam uslugom sa njima. Radila sam car loan i sa Wachovia, izuzetno sam zadovoljna... Ako vam se ne svidja Chase promenite banku :) Ja u Wells Fargo imam bankara koji mi zavrsava sve sto treba (to mu je i posao, za vecinu stvari dobija proviziju, zar ne?), izuzuzetno su brzi kad je fraud u pitanju, 99% onoga sto vam treba moze da se zavrsi online (narucivanje cekova, transfer novca na razlicite racune, placanje racuna etc). Bar ovde postoji izbor - ako vas neko razocara i ne dopada vam se iz bilo kog razloga, promenite ih...

P.S.
Samo da objasnim sebe :) ovde gore govorim o checking/saving - o credit flow ne zelim ni da mislim a kamoli da govorim :) zaboli me glava odma'

Last edited by Zana; 20.03.2009 at 08:27. Razlog: pojasnjenje :)