View Single Post
Staro 02.04.2008, 04:44
V777's Avatar
V777 V777 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: US
Nepromenjeno

Pozdrav!

Za V76: obrazac I-134 se nalazi na sajtu: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=fe3647a55773d010VgnVCM10000048f3d6a1RCR D&vgnextchannel=db029c7755cb9010VgnVCM10000045 f3d6a1RCRD

Moj obrazac bio je dl s navedenog sajta, popunjen, odstampan, odnesen kod notara, potpisan, overen, poslan expres mail postom, zajedno sa izvestajem iz banke o stanju na racunu i potvrdom iz kompanije o stalnom zaposlenju i godisnjim prihodom osobe koja mi je poslala I-134. Tax return mi nije bio potreban. Ja ponavljam da sam te obrasce imala ja, sve zavisi od situacije do situacije, ja sa ovim dokumentima nisam morala da dokazujem svoje materijalno stanje. Pitaj ponovo u ambasadi ako nisi sigurna, kada sam ja pitala u ambasadi pre odlaska na intervjuu, meni je receno da je i samo I-134 dovoljan (znaci ako imas nesto preko toga, to je sve plus, a cula sam da su ljudi imali i samo emailove pozivna pisma, te nisu imali nikakve probleme oko dobijanja vize....

Ja bih ti posavetovala da pozuris ljude koji treba da ti posalju I-134, jer racunaj na minimum desetak dana da ti expres mailom stigne odavde posta do tamo.....

Za post 840 (Maki): adresu mozes da menjas koliko puta god hoces. Nije mi jasno da li si ti vec dobila vizu ili ne, ali, mozes jednu adresu da imas u obrascima, drugu na intervjuu, trecu kad ulazis u USA, samo sto treba da das neku pouzdanu gde ce da ti stignu papiri....zavisno od grada do grada, negde ces morati da ides u Social securitu licno da se prijavis za SSN,tako da bi logicno bilo da bar das adresu iz istog grada, a za GC mozes da das adresu kad dodjes na aerodrom u USA, jer moras da predas svoj imigracioni fajl, te ces da budes pitana gde da ti se posalje GC (logicno bi bilo i to da bude u istom gradu gde si sletela...)

Za Darka: nisam te najbolje razumela: da li si ti dobio zelenu kartu, vizu, koliko vas ide, koliko dece... drago mi je da se moji komentari citaju, nadam se da cu u buducnosti imati mnogo interesantnije stvari da podelim sa svima vama.....Ovaj sajt je izvanredan, ja sam se u potpunosti spremila za intervju preko ovog sajta....tako da svaka pohvala sajtu...

Nadam se da sam bar malo pomogla s komentarima, svima puno srece i sve najbolje.

Pozdrav!