Cao Jelenche!
Ja sam se prijavila preko agencije usaafis.org, agencije koje odradjuje sav posao za tebe. Ja sam 2005. platila oko 50 evra za 2 godine, prijavila sam se sama, platila sam jednu godinu, drugu sam dobila gratis. Mozes da platis prijavu za jednu osobu (npr. samo za tebe), da ti budes nosilac vize DV1, a da kad dobijes vizu, tvoj suprug i deca idu automatski s tobom kao DV2, DV3.....vece sanse imate ako se prijavite kao bracni par ( jeftinije je nego kao dve odvojene prijave, a imate duplo vece sanse da budete izvuceni). Onaj od supruznika koji dobije vizu, postaje nosilac vize, i vodi drugog bracnog druga i decu sa sobom...Mozete da se prijavite za godinu, dve, tri, deset...koliko vam se svidja...Iz mog iskustva, ja mislim da je agencija ok, ja sam s njima zadovoljna, sve odradjuju za tebe, ti posaljes sliku a oni mogu da je srede ako nije odgovarajuceg formata...dobro je da se za svaki slucaj zanimaju posebno, za razliku od nekih agencija, koje samo rade obradu i salju podatke, ali te ne obavestavaju da li si dobio GC ili ne, vec cekas sam kovertu....Neki moji drugari su dobili GC i preko agencije greencardserbia tako da mislim da je i ta agencija ok, samo sto oni ne javljaju ukoliko dobijes GC, njihova usluga se zavrsava obavestenjem da su te prijavili....
Pozdrav i srecno!
|